Motovun- savršeno ishodište za istraživanje poluotoka

Foto: 

Već godinama slušamo o povoljnom položaju Istrarskog poluotoka, o blizini emitivnih tržišta te o dodiru srednjoeuropskog kontinentalnog prostora s mediteranskim.

Kada razmišljamo o području Istre u cjelini, možemo reći kako upravo Motovun, zahvaljujući svojoj lokaciji, predstavlja idealnu polaznu točku za otkrivanje okolnih prirodnih ljepota i kulturnih znamenitosti.

Dokaz tome pronalazimo i u povećanom interesu kako od strane individualnih gostiju tako i grupa koji su prepoznali Motovun kao svoju „bazu“ za istraživanje ostatka poluotoka, ali nerijetko i Sjeverne Italije i Slovenije. Npr. najjužnija točka Istre (rt Kamenjak) nalazi se na svega 70 km (isto kao i Rijeka), do Trsta je potrebno sat vremena (65 km) dok je udaljenost Motovuna od Postojnske jame 85 km.

Upravo je to utjecalo na intenzivniji angažman tima Hotela Kaštel, koji je osim svoje standardne ponude smještaja, hrane i pića, krenuo i sa kreiranjem jednodnevnih i višednevnih izleta, koji su podrazumijevali jedan sveobuhvatan pristup i koncept: od transfera i angažmana vodiča, organizacije ručkova/ večera/ degustacije vina i lokalnih proizvoda, pa do rezervacija samih ulaznica ( npr. NP Brijuni. Postojnska jama i sl).

To je dovelo do nastanka jednog novog i cjelovitog proizvoda sa kojim se danas Hotel Kaštel može pohvaliti.

Posjet Škocjanskoj i Postojnskoj jami samo su neke od mogućnosti koje nudimo. Gosti odsjedaju u Hotelu Kaštel u Motovunu ali se tokom svog boravka nerijetko upute u posjet jednoj od spomenutih jama obzirom da se iste nalaze u relativnoj blizini - Škocjanska jama na svega 60 km (1 h vožnje), te najpoznatija turistička špilja u regiji- Postojnska jama, na 85 km udaljenosti (1h i 30 min vožnje). Mi brinemo da naši gosti dobiju potpune i pravovremene informacije, vodimo računa o rezervaciji karata, te za grupe pružamo uslugu organizacije transfera... Naravno, sve s ciljem što kvalitetnije usluge na zadovoljstvo naših dragih gostiju!

Pozivamo i Vas u našu malu oazu mira, prepustite u naše ruke organizaciju Vaših jednodnevnih ili višednevnih izleta, a vi se za to vrijeme opustite u jednoj od prekrasnih soba Hotela Kaštel, wellness centru ili uživajte u nezaboravnim istarskim delicijama na terasi našeg restorana!

Kontaktirajte nas

Izdvojena aktualna ponuda

14.-17.04.2017.
od 850,00 kn/osobi
01.04.-31.05.2017.
od 900,00 kn/osobi
24.03.-30.04.2017. (osim 14.-17.04.2017.)
od 680,00 kn/osobi