Larry Page djever na vjenčanju u Motovunu

February 22, 2017

Larry Page, suosnivač Googlea i 20. najbogatiji čovjek na svijetu, pojavio se u Motovunu petak 12.07 na vjenčanju šogora McLaina Southwortha i mladenke Yasemin Denari. Page je u pratnji svoje supruge Lucinde Southworth ležerno došetao kroz ulaz u grad do hotela Kaštel, a tek nekoliko diskretnih bodyguardova osiguravali su scenu. Mladoženja i mlada kao i njihova uža obitelj, bili su smješteni u Hotelu Kaštel, gdje su imali organiziranu “rehearsal” večeru noć prije samog vječanja.

Čitava svadba i sve što se događalo oko nje izvedena je prilično decentno, a oko 150 uzvanika bilo je odjeveno nerazmetljivo.

Trg Andrea Antico bio je zatvoren, a organizatori su već prošle godine počeli dogovarati svadbu i zakupili ga za 12. srpnja. Da dolazi Larry Page doznalo se tek prije nekoliko dana. Vjenčanje su sa zanimanjem pratili novinari, fotoreporteri i znatiželjni turisti koji nisu imali pojma tko je poznati gost. Trg je bio ograđen prozirnim zastorima, tako da se bez problema moglo vidjeti što se unutra događa. Za uzvanike su bile postavljene stolice „odjevene“ u bijelu tkaninu, a svatko je dobio ručni suncobran da se zaštiti od sunca. Cvjetni aranžmani bili su u bijelo-zelenim bojama. Regulacija prometa bila je uobičajena, a turisti su, kao i svakog dana, bez problema ulazili u grad i kafići i restorani koji nisu na trgu Antico i susjednom Trgu Josipa Resela normalno su radili.

Mladoženja Mclain Southworth je, inače, sin bivšeg direktora Svjetske banke za jugistočnu Europu te je preko oca i upoznao Hrvatsku. U Motovun se zaljubio i navodno je njegova obitelj ovdje kupila kuću. Odluka da će se vjenčati upravo u pitoresknom istarskom gradiću donjeta je lani, kada su započele pripreme. Da bi se podigla „dimna zavjesa“ protiv paparazza, mladenci su nedavno objavili da se žene u Kaliforniji. Osim Pagea, na vjenčanju je bila još jedna poznata osoba, razmjerno poznata televizijska glumica Carrie Southworth, sestra Larryjeve supruge Lucinde.

Hotel Kaštel – Najromantičnije mjesto za vjenčanje
July 21, 2017

NAJBOLJA LJETNA PONUDA U HOTELU KAŠTEL
July 13, 2017

Motovun_hotel_kastel

Uživajte u jedinstvenim okusima istarske kuhinje
July 3, 2017

motovun restaurant kaštel

Vrhunski smještaj s nevjerojatnim pogledom
June 19, 2017

Hotel_Kaštel_Motovun

OTVOREN PRVI INTERAKTIVNI KULTURNO-EDUKATIVNI CENTAR
June 6, 2017

motovunska_šuma

Svečano predstavljanje projekta “Motovun: Povijest u pokretu”
June 2, 2017

hotel_kaštel_motovun

Vjenčanja u hotelu Kaštel
February 22, 2017

Motovun off road
February 22, 2017

Održan Festival terana i tartufa (TETA)
February 22, 2017

Motovun- savršeno ishodište za istraživanje poluotoka
February 22, 2017

Zeleno poslovanje u hoteljerstvu
February 22, 2017

100 Miles Of Istria
February 22, 2017

Larry Page djever na vjenčanju u Motovunu
February 22, 2017