Motovun- savršeno ishodište za istraživanje poluotoka

February 22, 2017

Već godinama slušamo o povoljnom položaju Istrarskog poluotoka, o blizini emitivnih tržišta te o dodiru srednjoeuropskog kontinentalnog prostora s mediteranskim.

Kada razmišljamo o području Istre u cjelini, možemo reći kako upravo Motovun, zahvaljujući svojoj lokaciji, predstavlja idealnu polaznu točku za otkrivanje okolnih prirodnih ljepota i kulturnih znamenitosti.

Dokaz tome pronalazimo i u povećanom interesu kako od strane individualnih gostiju tako i grupa koji su prepoznali Motovun kao svoju „bazu“ za istraživanje ostatka poluotoka, ali nerijetko i Sjeverne Italije i Slovenije. Npr. najjužnija točka Istre (rt Kamenjak) nalazi se na svega 70 km (isto kao i Rijeka), do Trsta je potrebno sat vremena (65 km) dok je udaljenost Motovuna od Postojnske jame 85 km.

Upravo je to utjecalo na intenzivniji angažman tima Hotela Kaštel, koji je osim svoje standardne ponude smještaja, hrane i pića, krenuo i sa kreiranjem jednodnevnih i višednevnih izleta, koji su podrazumijevali jedan sveobuhvatan pristup i koncept: od transfera i angažmana vodiča, organizacije ručkova/ večera/ degustacije vina i lokalnih proizvoda, pa do rezervacija samih ulaznica ( npr. NP Brijuni. Postojnska jama i sl).

To je dovelo do nastanka jednog novog i cjelovitog proizvoda sa kojim se danas Hotel Kaštel može pohvaliti.

Posjet Škocjanskoj i Postojnskoj jami samo su neke od mogućnosti koje nudimo. Gosti odsjedaju u Hotelu Kaštel u Motovunu ali se tokom svog boravka nerijetko upute u posjet jednoj od spomenutih jama obzirom da se iste nalaze u relativnoj blizini – Škocjanska jama na svega 60 km (1 h vožnje), te najpoznatija turistička špilja u regiji- Postojnska jama, na 85 km udaljenosti (1h i 30 min vožnje). Mi brinemo da naši gosti dobiju potpune i pravovremene informacije, vodimo računa o rezervaciji karata, te za grupe pružamo uslugu organizacije transfera… Naravno, sve s ciljem što kvalitetnije usluge na zadovoljstvo naših dragih gostiju!

Pozivamo i Vas u našu malu oazu mira, prepustite u naše ruke organizaciju Vaših jednodnevnih ili višednevnih izleta, a vi se za to vrijeme opustite u jednoj od prekrasnih soba Hotela Kaštel, wellness centru ili uživajte u nezaboravnim istarskim delicijama na terasi našeg restorana!

Hotel Kaštel – Najromantičnije mjesto za vjenčanje
July 21, 2017

NAJBOLJA LJETNA PONUDA U HOTELU KAŠTEL
July 13, 2017

Motovun_hotel_kastel

Uživajte u jedinstvenim okusima istarske kuhinje
July 3, 2017

motovun restaurant kaštel

Vrhunski smještaj s nevjerojatnim pogledom
June 19, 2017

Hotel_Kaštel_Motovun

OTVOREN PRVI INTERAKTIVNI KULTURNO-EDUKATIVNI CENTAR
June 6, 2017

motovunska_šuma

Svečano predstavljanje projekta “Motovun: Povijest u pokretu”
June 2, 2017

hotel_kaštel_motovun

Vjenčanja u hotelu Kaštel
February 22, 2017

Motovun off road
February 22, 2017

Održan Festival terana i tartufa (TETA)
February 22, 2017

Motovun- savršeno ishodište za istraživanje poluotoka
February 22, 2017

Zeleno poslovanje u hoteljerstvu
February 22, 2017

100 Miles Of Istria
February 22, 2017

Larry Page djever na vjenčanju u Motovunu
February 22, 2017